Скільки коштує розлучення через суд в Україні - картинка

Скільки коштує розлучення через суд в Україні, – актуальне питання для тих, у кого попереду процес розлучення. Ціна питання передбачає не розподіл майна, а власне юридичну процедуру, яка необхідна для розірвання шлюбу. Важливо знати, кому і за що необхідно платити, яких витрат можна уникнути, а також як заздалегідь визначити загальну вартість розлучення через суд.

Скільки коштує розлучення в суді: що формує ціну в Україні

Сума витрачених фінансів на процес розлучення в Україні формується з судового збору («держмито»), і за необхідності – оплати послуг адвоката, який представлятиме Ваші інтереси та супроводжуватиме саму процедуру.

Сплата судового збору обов'язкова: саме він спочатку визначає, скільки коштує розлучення через суд в Україні, в залежності від того, чи буде розглядатися розподіл майна одночасно з розірванням шлюбу, або лише завершення офіційних відносин. До суми не враховані послуги юриста: держмито є лише запорукою того, що справа буде розглянута в судовій інстанції.

Судовий збір є фіксованою цифрою, яка формується законодавчо прийнятим в Україні прожитковим мінімумом для дієздатної особи на перше число відповідного року, коли відбулось звернення до суду.

Тому, з кожним підвищенням урядом даного мінімуму, те, скільки коштує подати на розлучення через суд, буде також збільшуватися в ціні. Наприклад, у 2021 році судовий збір за розірвання шлюбу становить 908 грн, але при подальшому зростанні рівня прожиткового мінімуму в Україні збір зросте пропорційно.

Крім того, скільки коштує подати заяву в суд на розлучення, важливо знати та про необхідність своєчасної оплати. Квитанцію про внесення держмита прикріплюють до пакета документів при поданні заяви. Вона є обов'язковою умовою для призначення судового засідання.

Офіційна цифра, скільки коштує розлучення, враховує лише держмито. В Україні не передбачена допомога юриста від держави при процесі розірвання шлюбу, тому його послуги оплачуються в приватному порядку.

Скільки коштує розлучення через суд з послугами адвоката?

Немає фіксованої вартості, скільки коштує розлучення в Україні через суд з супроводом адвоката. Кожна юридична компанія або адвокат може проводити власну цінову політику. Але найвища вартість не завжди є гарантією високої кваліфікації: часто дуже високу ціну в Україні пропонують компанії, відомі резонансними судовими справами.

Дізнаватися, скільки коштує розлучення через суд в Україні з бюджетною допомогою юриста, також невигідно: мінімальні ціни пропонують початківці або недосвідчені фахівці, для яких дані судові розгляди стають першими етапами розвитку кар'єри.

Тому наша юридична компанія «ENTIRE» надає клієнтам оптимальні пропозиції, скільки коштує розлучення в суді з супроводом профільного фахівця.

Щоб вибрати юридичну компанію з відмінним поєднанням якості роботи, кваліфікацією і тим, скільки коштує розлучення через суд в Україні, потрібно звернути увагу на наступні чинники:

  • досвід роботи. Наприклад, наша компанія «ENTIRE» вже багато років надає послуги в різних сферах юридичної допомоги та захисту, що дозволяє постійно вдосконалювати кваліфікацію, бути інформованими про актуальні зміни в законодавстві України та т.і.;
  • індивідуальний підхід до проблеми. У кожного клієнта різні обставини, і абсолютно ідентичні ситуації зустрічаються досить рідко. Тому те, скільки коштує розлучення через суд в Україні, має безпосередньо залежати від обсягу роботи адвоката;
  • наявність первинної безкоштовної консультації. В ціну послуги не повинно бути включено знайомство клієнта з юристом, під час якого фахівець дізнається про особливості проблеми та пропонує варіанти співпраці. Адже на даному етапі лише обговорюється питання, скільки коштує розлучення в суді;
  • відгуки про роботу. Серед клієнтів можуть бути різні люди з різними ситуаціями, але всі вони повинні відмінно оцінити якість послуг. Незалежно від того, скільки коштує розлучення через суд, професіоналізм юриста проявляється в досягненні максимальної вигоди для клієнта.

Ціна повинна відповідати обсягу наданих послуг, кваліфікації юриста, а також складності процесу. Тому, перш ніж визначити, скільки коштує розлучення в Україні через суд, співробітнику юридичної компанії потрібно ознайомитися з ситуацією клієнта.

Розлучення через суд: скільки коштує послуга юриста?

Щоб точно дізнатися, скільки коштує розлучення через суд з підтримкою юриста, ЮК «ENTIRE» пропонує звернутися за безкоштовною консультацією. Вона триває 5 хвилин, і цього достатньо, щоб розрахувати кількість часу, необхідного юристу для супроводу процесу, представлення інтересів клієнта в суді. Не має значення, скільки коштує розлучення в Україні через суд: фахівець ЮК «ENTIRE» допоможе обрати оптимальний пакет послуг, щоб не було необхідності переплачувати.

Клієнт дізнається ціну заздалегідь, що гарантує прозорість співпраці, і чесність з боку юридичної компанії. Наші умови – одні з найбільш вигідних, адже вигідна ціна того, скільки коштує розлучення через суд, поєднується з високою кваліфікацією і максимальною результативністю.

Наші юристи розуміють, що за суму, скільки коштує розлучення в суді за допомогою адвоката, клієнт планує отримати як швидкий результат, так і мінімальні витрати особистого часу, відсутність зайвих хвилювань.

Нема потреби дізнаватися, скільки коштує розлучення через суд в Україні: ми гарантуємо, що ціна буде залежати лише від виконаних завдань. Наші клієнти оплачують зазначені юридичні послуги, – консультації, підготовку документів і т.д., а не загальні абстрактні формулювання. Це гарантує довіру до фахівців, а також відсутність зайвих витрат.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!