Закрити ФОП - Київ - ціна - картинка

Закрити ФОП – ціна є наскільки ж поширеним запитом, як і ціна при його реєстрації. Неактуальність діяльності підприємця, відсутність прибутку чи нові проекти – все це найбільш розповсюджені причини ліквідації. У цьому випадку необхідність закрити ФОП стає особливо гострою, адже оподаткування передбачає регулярні платежі в своїй групі прибутків, незалежно від фінансового становища.

Але витрачати час на процедуру закриття ФОП у більшості підприємців немає бажання чи можливості, адже це потребує значних затрат робочого часу, вивчення законодавства, а також підсумкової перевірки податкової документації на відсутність помилок і заборгованості.

Тому питання, який з’являється у більшості підприємців – скільки коштує закрити ФОП без участі засновника?

Варіанти закриття ФОП

Можна закрити ФОП самостійно, і це не вимагає витрати коштів. Але підприємець повинен самостійно пройти всі етапи процедури, заповнити всі необхідні папери і провести попередню підготовку виплати податків фізичної особи-підприємця адже невідповідності під час перевірки податкової служби можуть стати причиною більш тривалого проведення закриття ФОП.

Другий варіант закриття ФОП – звернутися за допомогою до спеціалістів юридичної компанії, які проведуть процедуру без участі клієнта. В цьому випадку підприємець може бути впевненим в результаті, а також в тому, що не з’являться додаткові проблеми з податковою, і процедура буде проведена в стислі терміни. Але цей варіант має недолік –допомога професіоналів потребує додаткових коштів.

Потрібно закрити ФОП: ціна питання

Юридична компанія «ENTIRE» підкаже, скільки коштує закрити ФОП з досвідченими спеціалістами. Вони можуть виконати процедуру самостійно, без участі клієнта: для цього необхідно скласти довіреність на проведення роботи. Коли починається закриття ФОП, ціна може варіюватися: в більшості випадків ціна закриття «під ключ» починається від 5000 грн.

При цьому можна замовити як повне виконання процедури, так і окрему частину. Закриття ФОП передбачає два основних етапи:

  • звернення до держреєстратора, де потрібно заповнити спеціальний бланк і забрати документи, які підготує спеціаліст. З допомогою співробітників ЮК «ENTIRE» ця частина закриття ФОП буде коштувати 2500 грн. Термін надання послуги – від 1-го до 3-х днів;
  • проходження податкової перевірки. Другий етап закриття ФОП в Києві спеціалістами юридичної фірми коштує від 2500 грн. Для жителів області (якщо підприємець був зареєстрований не в столиці) додатково потрібно сплатити 1000 грн. Робота з податковою триватиме від одного місяця.

Самостійне слідування процедурі вимагає наявності вільного часу, уваги до документів, спілкування з держслужбовцями. Тому, незважаючи на необхідність сплати коштів, послуги досвідчених юристів залишаються затребуваними.

Що формує ціну послуг ЮК «ENTIRE»?

Скільки коштує закрити ФОП, залежить від декількох факторів:

  • наявності помилок в паперах з обов’язкових платежів. Коли потрібно закрити ФОП, ціна на другому етапі може бути вищою, якщо в податковій документації знайдуть помилки;
  • заборгованість перед податковою. Її необхідно погасити, інакше процедура не буде завершеною;
  • участі фізичної особи-підприємця в судових процесах, наявність позовів.

Наша компанія пропонує одну із найбільш низьких цін на послугу, що зумовлено значним досвідом роботи наших спеціалістів. Ми допоможемо закрити ФОП за короткий термін. При необхідності можна звернутися за безкоштовною консультацією, а також отримати конкретну відповідь на питання, скільки коштує закрити ФОП – Київ, Київська область, будь який населений пункт в Україні.

Не втрачайте час!
☛ Замовляйте безкоштовну консультацію!